Namn: Mistmaster
Smeknamn: Maxima
Född: 2002
Kön: Sto
Level: 15
Ras: Mustang
Inriktning: Western
Lynne: Maxima är snäll om du är snäll, men akta hennes rumpa, för där kan hon sparkas. Annars trevlig häst att rida med bra smidighet.
Historia: Gubben jag köpte Mindra av hade blivit intresserad av western och köpt in ett lass mustanger till sin gård, eftersom det bara var en backe ner från mitt stall var jag ju tvungen att titta och där var hon, Maxima. Jag köpte henne direkt och tog med henne hem till Vingården, nu är hon min westernhäst och njuter av livet.
Namn: Meteorglory
Mitt namn: March to Glory
Smeknamn: Glory
Född: 2013
Kön: Hingst
Level: 15
Ras: Engelskt Fullblod
Inriktning: Terräng
Lynne: En hetsig hingst som alltid gör som han själv vill, men när han lyssnar på ryttaren är det ingen häst som kan slå honom på skogsbanorna.
Historia: Den 24 december 2016 köpte jag Glory. Direkt när jag satte mig på hans rygg kände jag "Yes, det här är min häst". Jag visste inte att det skulle bli så mycket utmaningar, så mycket blod, svett och tårar på grund av den här hästen. Men när han väl lyssnade på mig, då var det bara leénden, skratt och glädjerop. Nu gör Glory vad som helst för mig, men i början var det lite kämpigt, och han är inte så förtjust i andra hästar, eller människor. Glory älskar att springa!
 
Namn: Charmsecret
Smeknamn: Conversano
Född: 2010
Kön: Hingst
Level: 15
Ras: Lipizzaner
Inriktning: Dressyr
Lynne: Lugn och snäll, en stjärna på dressyr som vet hur han ska handskas med ryttaren under olika förhållanden.
Historia: Jag hade spanat in en lipizzaner, det var Conversano. Så en dag var han till salu, jag köpte direkt och upptäckte hans magiska dressyrkapacitet. Är det dressyr är Conversano mitt första val, han var inte billig men det var värt pengarna.