Jag tror det är dags att skriva ett inlägg om världens bästa klubb: Jupiter Heroes!
 
Renee Eveningknight skapade 25 juli 2016! Jag spelade igenom gratisdelen och mjeh, det var ju kul men lifetime köpte jag inte då. Jag blev gratis-star rider och kände: Det här var ju kul!
Den 30 september 2016 så blev Renee lifetime Star Rider.
 
 
Det här med klubb hade inte intresserat mig så mycket. Jag var nöjd när jag sprang runt på mina hästar och gjoder uppdrag. Jag gick med i nån klubb och lämna. Men den 10 oktober 2016 så kände jag att jag var redo att testa på klubblivet, så jag skrev helt enkelt i global: Söker, aktiv, mysig klubb! Efter någon minut så fick jag en väninbjudan från Vera Cloudnight. Hon förklarade att hon hade en nystartad klubb med 10 medlemmar: Jupiter Heroes. Jag tyckte väl det lät bra och gick med. Sedan den dagen har jag aldrig ångrat det.
Jupiter Heroes är mitt allt. De dem människorna har lärt mig och ja! Helt fantstiskt!
Jag hade redan spanat in den gråa frisiska sporthästen och när jag upptäckte att det var Jupiter Heroes klubbhäst kunde inget hindra mig! Jag sprang (eller ja, red) och köpte Stormhero!
 
 (Igga kanten, spelar utan fullskärmsläge, okej!)
Jag är en av de som varit med lite längre och jag skulle säga att dressyrlektioner är superkul! Om jag någon gång få bli dressyrlärare så, ja! HAHA! Jag skulle iallafall bli väldigt glad! Men man ska leva i nuet och att ens få vara med den här klubben betyder så mycket.
 
Till hjältarna:
Nu har jag varit med er hjältar i mer än 2 månader och fy f*n vad jag älskar er! Tänk att en klubb kan betyda så mycket! Jag tänker aldrig lämna er!
Rea - Tänk vilken tur jag hade, att du var inne i global den där dagen! Du är världens bästa klubbägare!
Mumin - För mig så var du som en mamma i början. Då sa hur man skulle bete sig, och du var ett bra exembel på en duktig. Jag är glad för din skull att du ska få bli klubbledare.
Fai - Du är ordentlig, galen och hejkig! En av de härligaste människorna jag träffat!
 
Ni tre har varit grunden för mig i Jupiter Heroes, alla i klubben är underbara. Men ni: Rea, Mumin och Fai är de tre som jag fick trygghet först hos i klubben! Jag älskar er!
 
NEJ! JAG SKA INTE LÄMNA JUPITER HEROES! Jag skriver det här inlägget som ett tack för min första tid i klubben, två månader alltså! Och förhoppningsvis blir det många månader till!
 
JUPITER  HEROES

Kommentera

Publiceras ej